Het team

Ons team

Familie Verton Burgh

Van links naar rechts:

Coby Verton. Is opgegroeid tussen de schoenen, maar staat ook in de slijterij en tussen de fietsen haar mannetje.Zij kan u adviseren de beste keus te maken. Zingt graag, maar aangezien ze dat niet op het werk mag zit ze op een koor.

Christy Romijn. Inzetbaar op alle fronten. Maakt er een sport van om zoveel mogelijk leuke accessoires in huis te hebben voor heel veel fietsplezier. Is idolaat van haar man en haar hond Zorro.

Hans Verton. De big boss. Heeft diploma's voor alle onderdelen van het bedrijf, maar is een fietsman in hart en nieren. Een vraagbaak voor zowel verkoop, reparatie als verhuur. Wandelt graag met hond Connor door de duinen.

Mark Verton. Onze fietstechnicus in de werkplaats, die vooral gespecialiseerd is in electrisch ondersteunde fietsen en mede daardoor ook onze inhuis IT-specialist.

Niels Haisma. Sinds September 2014 doet Niels de opleiding tot gediplomeerd fietstechnicus. Op maandag is hij naar school, daarnaast is hij veel op de maintainbike te vinden in het bos van Westerschouwen of in volle vaart op de racefiets